Vi växer och rekryterar en Ekonom!

Är du en erfaren ekonom med kunskap inom redovisning och intresse för controlling?

Hos oss får du chansen att arbeta i en bred och varierad roll i ett sammansvetsat team på Premos ekonomiavdelning där du rapporterar till CFO. Premo gick in i en ny organisation i oktober 2018 och befinner sig således i en spännande fas där du får vara med och påverka, effektivisera och utveckla processer och arbetssätt i samarbete med övriga kollegor och med flera olika kontaktytor.

Arbetsuppgifter

▪ Bokslutsarbete och löpande avstämningar
▪ Budget- och prognosarbete och löpande kontroller och analyser mot dessa
▪ Analysera lönsamheten och upprätta ekonomiska rapporter gällande månadsresultat
▪ Arbeta löpande med statistik och KPI:er
▪ Fungera som ett verksamhetsstöd i ekonomiarbetet
▪ Medverka i och driva projekt och utveckling av processer/rutiner
▪ Finansiering och likviditetsprognoser
▪ Leverantörsreskontrahantering, fakturering och andra administrativa arbetsuppgifter

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant högskoleexamen eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi tror att du har ca 3-5 års erfarenhet och goda kunskaper inom redovisning och vana att arbeta med formler och stora mängder data, pivottabeller mm i Excel. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i personalintensiva bolag och/eller mot en shared service-funktion. Som person tror vi att du är en strukturerad, analytisk och ansvarsfull lagspelare med god kommunikativ förmåga som drivs av att ta initiativ till förbättring och effektivisering. Du är en flexibel doer som uppskattar variationen i en bred roll med många kontaktytor. Noggrannhet är en självklarhet för dig liksom att våga lyfta blicken och självständigt driva ditt arbete framåt och hitta lösningar.

Om Premo Premo ägs av Dagens Nyheter (Bonnier) och Svenska Dagbladet (Schibsted). Vår affärsidé är flexibel och kvalitativ distribution dygnet runt och vår vision är att vi ska vara marknadsledande inom hemleverans i Stockholm. Varje morgon delar vi ca 200 000 tidningar, tidskrifter, paket och andra artiklar till Stockholms invånare, och vi når ca en miljon hushåll i Storstockholm alla dagar i veckan. Premo har ca 1 400 anställda, och de flesta av våra anställda är distributörer. Vi är stolta över att Premo är ett mångkulturellt företag med cirka 60 olika nationaliteter - vi märker dagligen hur människor med olika bakgrunder gör vårt företag ännu bättre.

Tillträde, omfattning, arbetstider
Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Heltid, dagtid/kontorstid. Placering är i fräscha, ljusa lokaler på vårt huvudkontor i DN-huset på Kungsholmen.

Ansökan och frågor
Din ansökan med personligt brev och CV skickar du per e-post till ansokan@premo.se, hit är du också välkommen att ställa frågor. Då vi gör ett fortlöpande urval är vi tacksamma för din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 juli 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!